Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (3.59 secunde)
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. ... In plus, scolile nu beneficiaza de paza necesara.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor:
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti. Puteti citi in continuare textul intitulat: Remember Gabriela Negreanu (Vasilache) In atentia prietenului Stelica Aragea, cronicarul tineretii noastre.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... Debuteaza in Luceafarul, cu poezia Dunare (1963), semnata Gabriela Vasilache. ... A scris romanul pentru copii, in prozoversuri, Aventurile lui Mototol-Rostogol la prima lui iesire din ocol (1981).
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Primarul comunei constantene 23 August, Mugurel Mitrana (foto), a fost "tras pe dreapta" de politistii tulceni, in timp ce se intorcea spre casa.
Decizia guvernului Ponta de a cere banii inapoi loveste insa si in primari ai USL, care nu au cheltuit fondurile primite.
Initiativa senatorului PSD Adrian Paunescu prevede si intonarea imnului la incepera programului saptamanal in toate unitatile militare, precum si la inceputul programului saptamanal in toate scolile primare, gimnaziale si in licee.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
Ieri, alaturi de presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, s-a aflat si Oscar Benes, care chiar a avut amabilitatea de a raspunde presei intr-o zi destul de delicata, si anume ziua in care, din nou, pensionarii constanteni au iesit in strada pentru a-si spune of-ul:
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Primele fiinte umane pe aceasta planeta au fost in (Ardeal) Transilvania! Ideea principala, subliniata in niste studii foarte competente ale unor lingvisti autohtoni, dintre care unul face chiar nota aparte, este ca limba romana reprezinta limba primordiala, practic singura limba din Europa.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Anuntata descentralizare a invatamintului va face ca inspectoratele scolare din judete sa raspunda direct in fata primarilor sau a presedintilor consiliilor judetene.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
google-analytics.com